Från Broadway till Duvemåla

Från Broadway till Duvemåla

Trots en minst sagt diger meritlista från utlandet, med såväl tunga musikalhuvudroller som Billboardhits och ett flertal internationella musikpriser i bagaget, upplevde Viktoria Tocca att det var svårt att livnära sig på sitt yrke i Sverige. Hon valde därför att ta saken i egna händer och bokade 2016 Berwaldhallen i Stockholm, där hon satte upp en egen föreställning; musikalkonserten Från Broadway till Duvemåla.

Konceptet var enkelt; samla några av Sveriges bästa musikalröster och låt dem framföra ett pärlband av de största musikalhitsen genom tiderna. Succén lät inte vänta på sig. Berwaldhallen såldes ut och publiken bjöd på både stående ovationer och spontandans i bänkraderna.

Det som från början var tänkt som en engångsföreteelse växte snart till en kortare konsertturné med föreställningar runt om i landet. Sedan dess har Från Broadway till Duvemåla spelats inför utsålda hus över hela Sverige och 2019 går turnén in på sin sjunde och åttonde säsong, där man bland annat besöker Sveriges kanske mest spektakulära konsertscen – Dalhalla.

Läs mer på: franbroadwaytillduvemala.se

 

Från Broadway till Duvemåla

 

Trailer